Olen rakastunut - nimittäin täytettyihin, grillattuihin jättiherkkusieniin :) Kokkailimme viikonloppuna grillin äärellä ja isäntä innostui tohinassa taiteilemaan alkupaloiksi kirjaimellisesti suussasulavia sieniherkkuja.
Jättiherkkusienien täytteenä on mm. kahta lajia sulatejuustoa, ruohosipulia ja mausteita. Ympärille on kääräisty siivu amerikanpekonia, joka antaa mukavaa lisäpotkua ja ihanan rapean pinnan.
Onhan tämä jo varmasti vanha tuttu resepti monille, mutta minulle täysin uusi kokemus. Ja täytyy kyllä sanoa, että ovat TAIVAALLISEN herkullisia!
2 kommenttia:
Sama juttu täällä, uusi kokemus ja niiin herkullista. Pitääkin ensi viikonloppuna tehdä taas noita, namm.
Joo, tosi hyviä ovat - kuten grilliruoka yleensäkin. Ja rasvaisia :D Pitäähän sitä joskus nauttia elämästä!
Lähetä kommentti