Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Isännän alkupalat

Olen rakastunut - nimittäin täytettyihin, grillattuihin jättiherkkusieniin :) Kokkailimme viikonloppuna grillin äärellä ja isäntä innostui tohinassa taiteilemaan alkupaloiksi kirjaimellisesti suussasulavia sieniherkkuja.

Jättiherkkusienien täytteenä on mm. kahta lajia sulatejuustoa, ruohosipulia ja mausteita. Ympärille on kääräisty siivu amerikanpekonia, joka antaa mukavaa lisäpotkua ja ihanan rapean pinnan.

Onhan tämä jo varmasti vanha tuttu resepti monille, mutta minulle täysin uusi kokemus. Ja täytyy kyllä sanoa, että ovat TAIVAALLISEN herkullisia!

2 kommenttia:

Villa Brickyard kirjoitti...

Sama juttu täällä, uusi kokemus ja niiin herkullista. Pitääkin ensi viikonloppuna tehdä taas noita, namm.

New England Rose kirjoitti...

Joo, tosi hyviä ovat - kuten grilliruoka yleensäkin. Ja rasvaisia :D Pitäähän sitä joskus nauttia elämästä!