Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Wappua & uusi matto

Meillä oli ihanan toimelias ja reipas Vappu; pihatöitä, maalaushommia, ulkoilua ja grillausta. Sain hoidettua takapihan maalaushommatkin omalta osaltani - neljä lomapäivää siihen meni, mutta olihan se vaivan arvoista. Seuraavaksi olisikin sitten isännän vuoro tarttua pensseliin ja sutia terassit harmaaksi. Toivotaan, että säät sallivat ja motivaatio on kohdillaan ;D

Vappuna herkuteltiin tietenkin kunnon filepihveillä, maukkaalla salaatilla ja tietysti munkeilla ja tippaleivillä. Simat tosin unohtuivat jääkaappiin, mutta eiköhän nekin kulu viikonloppuun mennessä... Ostin myös pitkästä aikaa mätiä ja smetanaa, lempiherkkujani - kyllä oli hyvää!

Sain ennen Vappua kauan ja hartaasti odottamani AIVAN IHANAN raitamaton TV-huoneeseemme. Olin etsiskellyt tämäntyylistä mattoa jo jonkin aikaa, onneksi lopulta tärppäsi. Raitamatto antaa mielestäni kivaa piristystä ko. huoneeseen. LOVE IT!

 

4 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Kivat vappumeiningit siellä.

Käyppäs vilkaise blogini viimeisintä juttua. Toivoisin, että otat vastaan.

Elmiira kirjoitti...

Ihana matto. Onko tämä Askosta?

New England Rose kirjoitti...

Ainosofia: juu, meillä on aina tosi "rajut" vappumeiningit ;D

Kiitoksia "kutsusta", taidanpa ottaa sen vastaan, tosin vasta ensi viikolla paremmalla ajalla. Ihanaa viikonloppua sinne Ouluun!

New England Rose kirjoitti...

Elmiira: matto ei ole Askosta, vaan Forme-nimisestä kaupasta. Se on suomalaista designia ja materiaaliltaan kevyttä puuvillaa.

Melkein kaikki ne mustavalkoiset raitamatot mitä netistä löysin, olivat jonkinlaista muovisekoitetta, jota en kuitenkaan halunnut olkkarin yhteyteen. Muovinen kun sopii mielestäni paremmin esim. eteiseen, keittiöön tai wc-tiloihin.

Olihan tuo matto hieman hintava, mutta laadusta joutuu (näköjään) aina maksamaan. Aurinkoista viikonloppua sinulle!