Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kurkottelua ja kiipeilyä

Onko teillä koskaan sitä ongelmaa, että esimerkiksi ruokaa laittaessa juuri se tavara, jota kipeästi sillä hetkellä tarvitsisi, nököttää iloisesti keittiön kaapin ylimmällä hyllyllä katonrajassa? Itse törmään tähän jatkuvasti ja niinpä päätinkin, että nyt loppuu kaikenlainen kurkottelu, kiipeily ja varpailla tanssiminen!

Saimme viikonloppuna kasattua edellisellä Ikea-reissulla mukaan tarttuneen keittiöjakkaran. Valitsin mustan, sillä kaipasin kontrastia ainaisiin valkoisiin huonekaluihini. Täytyy sanoa, että olen värivalintaani todella tyytyväinen! Aikaisemminhan näitä jakkaroita oli vain sellaisia "itsetuunattavia", raakapuusta valmistettuja versioita, mutta suuren kysynnän vuoksi ovat jälkeenpäin ottaneet valikoimiin myös mustat ja valkoiset jakkarat. Nyt tavarat saa otettua jopa ylimmältä hyllyltä suhteellisen helposti ja vaivattomasti. Miksi ihmeessä en ostanut jakkaraa jo aiemmin?

Uuniruokia kokkaillessa patalaput ovat myös välttämättömät - edelliset olivat menneet jo sen verran epäsiistiin kuntoon, että käväisin hakemassa uudet. Päädyin Annon tyylikkäisiin raitapatalappuihin ja -kintaaseen. Ai että kuinka tykkäänkään niistä! Ihanaa alkanutta viikkoa!


6 kommenttia:

IMAGE black and white kirjoitti...

Tollainen jakkara olisi kyllä meilläkin kätsy. :)
Ja Annot on in.

Marika kirjoitti...

Meiltäkin löytyy tuo jakkara ja se on kyllä kätevä. Tuunasin juurikin sen puuvalmiin sellaiseksi valkoiseksi ja kuluneen näköiseksi. Taisi muuten olla niitä ensimmäisiä blogituunauksia silloin aikoinaan ;)

Meän Satu kirjoitti...

Nuo jakkarat on kyllä hyvät :) meilläki on niitä tosi monta, meillä ku kissat on jo iäkkäitä, pittää olla "portaat" vähän joka paikkaan että ne pääsee heleposti hyppeleen :D joka huoneessa jakkara ellei usiampiki :) ja kissoille ostettu :D

New England Rose kirjoitti...

IMAGE balck and white: niinpä, Annot on IN. Hankin jokunen viikko sitten uudet anno-matot makkariin, ruokailutilaan on tilauksessa :)

New England Rose kirjoitti...

Marika: täytyy myöntää, että mä olen vähän huono "tuunailemaan" mitään. Tai kyllähän sitä tekisi vaikka mitä, jos työpäivän päälle jaksaisi vain väkertää, mutta kun ei oikein jaksa! Minkäs teet.

Kevät- ja kesälomilla on sitten tullut tehtyä jotain pientä (ja välillä vähän isompaakin) tuunailua. Ensi kesän ohjelmassa on ainakin vanhan kirjahyllyn maalaus :)

New England Rose kirjoitti...

Meän Satu: kissoillehan noi onkin tosi kätevät, eikä maksa paljoa mikäli päättävät tehdä niistä vaikka "raapimispuita" :D