Sivut

tiistai 5. helmikuuta 2013

Hyvä diili

Yksi ehdottomista suosikkiostoksistani on syksyllä hankkimani tähtitorkkupeite - sain sen työpaikan kautta huippuedullisesti, maksoi vain muutaman kympin. Ymmärtääkseni ko. peitteen ovh on lähempänä kahtasataa euroa, joten diili oli tosi hyvä :) Hankin torkkupeittoja samantien kaksin kappalein ja annoin toisen niistä lahjaksi lämpimänä joulupakettina.

Peite on aivan JUMALAISEN PEHMEÄ - tähdillä koristeltu puoli on sellaista "silkkistä, fleecemäistä venyvää kangasta" ja toinen puoli lampaanvillaa muistuttavaa "pehmokarvaa". Mikäli bongaatte jostain vastaavanlaisen huovan, suosittelen! Siitä ei lähde ikäviä irtokarvoja sohvan valkoiseen kankaaseen ja kangaskin tuntuu olevan kestävää laatua.

Mukavaa loppuviikkoa - meikäläinen suunnistaakin tällä viikolla piiitkästä aikaa vähän shoppailemaan uusia, keväisiä tyynynpäällisiä, niin saa laitettua talviversiot pikkuhiljaa kaappiin odottelemaan taas ensi vuotta :D


7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi tuo peitto on ihana <3

Minna kirjoitti...

Meillä on tuo sama peitto harmaana :), on se kyllä niin ihana ja pehmeä... Mutta ei se maksanut kun 15 euroa, enkä ostanut mistään alesta ;)

New England Rose kirjoitti...

Marika: eikö olekin, mäkin tykkään! :)

New England Rose kirjoitti...

Minna: Hmm... Mielenkiintoista... Liikelahjakaveri oli väittänyt, että hinta on sadanviidenkympin paremmalla puolella. Onkohan meitä nyt huijattu :D

Toisaalta kaveri sanoi myös, ettei tuota peitettä tehdä kuin beigenä, joten onkohan kuitenkaan sama torkkupeite? Mene ja tiedä... Mutta kiva se on joka tapauksessa ja jokaisen lantin arvoinen!

Minna kirjoitti...

Juu sillä mä vähän ihmettelin että mikähän juttu se on että on arvokas, eihän noista tiedä :) Sillon kun itse ostin peitteen sitä oli beigenä, punaisena ja harmaana :D Pääasia on että peitto on ihana <3 ;)

New England Rose kirjoitti...

Olisin kyllä ottanut ton tähtipeitteen mieluiten nimenomaan harmaana, sopisi meidän kämpän väreihin ehkä paremmin (ja mun makuun).

Minna kirjoitti...

Mä tutkiskelin asiaa ja löysin peiton myös musta/valkoisena :D Hassua! Mä tosiaan ostin peitteen minimanista, kandee käydä katsoon josko löytyis sinullekin harmaana? Kivaa viikonloppua :) ja tervetuloa kurkkimaan blogiini: liveeverymoment-minna.blogspot.fi