Sivut

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulu tulla jolkottaa...

Mailegin tontut saivat tuttuun tapaansa paikkansa sohvalta, vielä pitäisi pehmoisalle joulupossulle kehitellä sopiva loikoilupaikka - ehkäpä laiskanlinna? Tähtivalot laitoin olohuoneen nurkkaan (kuten ennenkin...) ja Hobbarista tilaamani harmaavalkoiset neulostyynynpäälliset jouluaiheisten Christmas-tyynynpäällisten kaveriksi sohvalle.

Pöydän hurrikaaniin kippasin Ikean tuoksulaatikon sisällön - jonkun mielestä meritähdistä, kaarnanpalasista ja kepukoista tulee mieleen kesä, mutta ainakin omassa pääkopassani saan ne vaivattomasti yhdistettyä talveenkin - huurteiset tähdet, takkatuleen laitettavat karahkat, paksut pähkinänkuoret... Ja tuoksu on aivan taivaallinen!

Lahjasukatkin kaivoin jo esille odottamaan täyttymistään... Siis sikäli mikäli ollaan oltu tarpeeksi kilttejä...;D Seuraavaksi vaihtoon menevät kynttilät ja esiin kaivetaan kaikki ihanat poroaiheiset koristeet!
4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Aivan ihana tunnelma kuvissasi!
Mailgein tontut on kivoja, meiltäkin niitä löytyy.

RM hurrikaani -asetelma on upea! Aina ihastelen niitä joka paikassa, mutta itse en osaa tehdä koskaan vastaavaa. (tai ehkä ne ei sovi meille)

Kauniita kuvia ja ihana tunnelma teillä! <3

Marika kirjoitti...

Ihana jouluinen tunnelma, ja niin kaunista :)

New England Rose kirjoitti...

Mia: kiitoksia :) Tuo hurrikaani ei muuten on RM:n, vaan Ikean. Liimasin kylkeen La Maison -tarran, joka kieltämättä nopealla vilkaisulla saattaa johtaa hieman harhaan.

Lämmintä Joulua sinulle ja perheellesi!

New England Rose kirjoitti...

Marika: kiitti Marika! Vähän on pitänyt yrittää laitella paikkoja jouluisaksi.

Varsinainen joulusiivous on vielä tekemättä, mutta ehkäpä tässä lähiaikoina jostain löytyy sitä energiaa... Tai sitten ei :)

Mukavaa Joulua koko perheelle!