Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2012

Seinäraapustuksia

Virittelin iltani iloksi keittiön kaapiston päätyyn ns. liitutaulutarraa. Ekoiksi resepteiksi liitutauluseinälle valikoituivat talviseen ajankohtaan hyvin sopivat tryffelipallot ja Irish Coffee :)

On muuten edullista tuo liitutaulutarra - yksi rulla maksoi muistaakseni vajaat kahdeksan euroa. Rullasta voi vapaasti leikata itselleen kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten sopivia palasia. Saksiminen on tehty käteväksi, sillä tarran kääntöpuolella on suoraanleikkaamista helpottava ruutupaperi.

Tarrarullan mukana tuli pari valkoista ja muutama värillinen liitu, pinnan puhtaaksipyyhkiminen tapahtuu esim. kostealla rätillä tai kankaalla. Tarraa on vielä runsaasti jäljellä, joten pitää viritellä sitä vielä muutamaan sopivaan paikkaan, kunhan sitä töiltään ehtisi...

Kuvan laadussa olisi muuten taas toivomisen varaa, mutta minkäs teet kun kännykamerani ei oikein innostu iltahämärästä :)

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mahtava idea! Mistäs tuollaista tarraa oikein saisi hankittua? Meillä olisi myös hyvä paikka tuollaiselle ihanuudelle :)

Villa Brickyard kirjoitti...

Kiva idea, minulla on liitutaulumaali odottanut kaapissa, jospa saisin jotain aikaiseksi tehdä. Jotain tuon tyylistä olen miettinyt myös.

New England Rose kirjoitti...

Marika: niin on! Ja Hobbarista sitä saa, mistäpä muualtakaan ;D

New England Rose kirjoitti...

Villa Brickyard: joo, mä kanssa pitkään mietin liitutaulumaalin hankkimista, mutta kun tämä tarravaihtoehto osui silmiin, laiskana ihmisenä totesin, että sopii ehkä mulle paremmin...