Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pehmoista ja lämmintä...

Palasin illalla pienimuotoiselta työmatkalta ja olo on nyt aivan kuitti. Pari päivää tiukkaa kokoustamista ja illat "pakkovalvomista", ei se muuta vaadi. Herään yleensä arkisin aikaisin ja menen töihin suurinpiirtein seitsemäksi, joten illalla uni tulee silmään viimeistään kymmeneltä. Reissulla illallispöydässä kieltämättä nolotti hieman, kun rupesin "pilkkimään" jo yhdentoista maissa. Silmät eivät vaan enää pysyneet auki, joten jouduin poistumaan illallispöydästä kesken kemujen :D

Kokoustimme ja yövyimme viihtyisässä firman edustushuvilassa, nautimme ihanista meri- ja maalaismaisemista sekä mahtavista herkuista. Illallisella oli alkupalaksi tarjolla montaa lajia mätiä lisukkeineen sekä blinejä, pääruoaksi mureaa peuranpaistia täytettyjen uuniperunoiden ja juuresten kera. Jälkkäriksi herkuttelimme itse tehdyllä vaniljajäätelöllä, uuniomenoilla ja kinuskikastikkeella. Nam!

Asiasta toiseen - nyt ilmojen viilennyttyä olen huomannut, että jalkani palelevat sisällä jatkuvasti. Pahaksi onneksi kaikki pehmosukkani olivat kaapista kaivettaessa niin kuluneita ja reikäisiä, ettei niitä voinut enää käyttää, joten hommasin kerralla isomman satsin lämpöisiä sukkia - kolmet pirteänväriset, pehmoiset ja paksut chenillesukat ja vielä yhdet perinteiset pörrösukat talvisella teemalla. Nyt pysyy jalat taas lämpimänä tämän talven!

Ei kommentteja: