Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2012

Lumimyräkkä

Kyllä on muuten KARMEA lumimyräkkä tuolla ulkona, ollut jo monta tuntia. Myrskyää niin lujaa, että lumi sataa vaakatasossa ja näkyvyys on aika minimaalinen.

Tuuli oli kinostanut ulko-ovemme eteen noin puolen metrin kinoksen ja ovea oli tosi hankala saada auki. Liikenne on kehäteillä kuulemma nyt aivan jumissa, onneksi tulin töihin jo seitsemän maissa ja vältin pahimman ruuhkan. Mutta onhan tätä lunta toisaalta odotettukin, joten en valita maiseman muuttumista mustanharmaasta raikkaan valkoiseksi :)

Piti muuten fiilistellä joulua jo sen verran, että laitoin pari hennon vaaleanpunaista joulukaktusta työhuoneen pöydälle. Seuraavaksi hankintalistalla ovat jouluruusut ja myrtit.


4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Heips, ja kiitos ihanasta blogista! Bongasin vasta nyt tämän näissä kuvissa olevan tapetin, muistatko kenen se on? Nimimerkillä edellisen asukkaan tekemän "sisustuspuun" irroittaminen seinästä ei ole helppoa, saati saada seinä vielä tasaiseksi ;)

Lovviisa kirjoitti...

Täällä meillä pohojosessa niin kuurasta ja seesteistä...Saas nähä josko aamusella myräkän keskeltä herätään :)

New England Rose kirjoitti...

Heidi: Tapetti on ostettu aikanaan K-Raudasta. Sen kummempaa merkkiä / tapetin nimeä en muista, mutta kysäise K-Raudasta, jos vaikka tietäisivät :) Ostohetkestä on muuten jo melkein kolme vuotta aikaa, joten saattaa myös olla, ettei sitä ole enää valikoimissa.

New England Rose kirjoitti...

Lovviisa: täällä etelässäkin on nyt ihanan valkea lumipeite ja pakkastakin tänä aamuna noin -15 astetta. Ihana talvikeli, lumi vain narskui kun kävelin töihin!