Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

Ihana Joulu tulee taas!

Törmäsin netissä Hobby Hallin uuteen joulumallistoon, joka on aivan I-H-A-N-A. Mallistossa on käytetty lähinnä perusvärejä eli valkoista, harmaata, punaista ja mustaa sekä  ripaus rustiikkista puuta. Tarjolla on skandinaavisia selkeitä linjoja, puhtaita muotoja sekä luonnonläheisyyttä isojen eläinfiguurien muodossa. Taidanpa jo tietää, mistä hankin joulukamppeet tänä vuonna... :D

Kaikki kuvat ovat Hobby Hallin. 


8 kommenttia:

Bikke kirjoitti...

Moika! Tulin heti :) Ja hitsin Hobby Hall! Niin olisin halunnut joka aukeamalta jotain :)) katsotaan pystynkö olemaan tilaamatta :)

Frida kirjoitti...

Ihania tuotteita... ja ihan blogi sulla;)

Terkuin, Frida

Pia kirjoitti...

Kiitos vinkistä, peura pussilakanat tilattu!!!! Tosi kiva blogi sinulla.

New England Rose kirjoitti...

Bikke: kiva kun tulit :) Ja joo, mä sorruin jo tilaamaan... Oon vuosia unelmoinut peuranpäästä tai vastaavasta ja nyt kun sellainen oli saatavilla, pitihän se hommata!

New England Rose kirjoitti...

Frida: kiitti! Mukava saada uusia lukijoita :)

New England Rose kirjoitti...

Pia: ne peuralakanat on ihkut, omani odottelevat postissa noutoa :D Ja kiitokset kehuista, oma blogisi on myös TODELLA tyylikäs!

New England Rose kirjoitti...

PIA: meni muuten nyt Pian ja Fridan blogit sekaisin, muistin että sulla olisi kanssa ollut blogi, mutten löytänytkään sitä ja tajusin, että olin vahingossa yhdistänyt mielessäni väärän nimen tarkoittamaani blogiin :D

Eli siis Frida: sun blogisi on todella tyylikäs :)

emmiveera kirjoitti...

oijoi, nuo pussilakanat <3