Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Aegeanmeren kutsun jo kuulen...

Jihaa, kesäloma alkaa kuin alkaakin pian! Enää KOLME PÄIVÄÄ pakerrettavaa ja sitten joudun ajattelemaan työasioita seuraavan kerran vasta elokuun puolella :) Yllätyin eilen iloisesti, kun mieheni ilmoitti, että on nyt kuulemma totaalisen kyllästynyt tämän kesän epävakaiseen säähän ja kertoi varanneensa meille matkan Kreikan saaristoon <3 Menemme samaan hotelliin, jossa olimme häämatkallamme neljä vuotta sitten. Ko. hotellissa on mielestäni maailman paras ja monipuolisin buffet sekä aivan upeat merimaisemat korkealta vuoren rinteeltä.

Vuokraamme jeepin neljäksi päiväksi, ajelemme ympäri saarta ja koluamme tietysti myös parhaat ostospaikat sekä nähtävyydet (jotka kyllä on jo nähty aika moneen kertaan, mutta ei haittaa :D). Loppuajan loikoilemme hotellin uima-altaalla tai viereisellä rannalla, josta aion kerätä mukaani muutamia ihania sileitä valkoisia ja harmaita pikkukiviä.

Lisäksi meillä on suunnitelmissa nyt kesäloman aikana (vihdoinkin) saada takapihan terassilaudat käsiteltyä harmaaksi. Haluaisin samalla käsitellä myös mieheni tekemän istutuspöydän kauniin harmaaksi - joku ehkä muistaakin viimekesäisen postaukseni ko. pöydästä. Viime kesänä valmistunutta uutta terassinpätkäähän ei voinut käsitellä samantien, vaan ohjeistus kaupasta oli, että puun on ensin annettava olla vuosi sellaisenaan, jotta aine tarttuisi kunnolla kiinni ja lopputuloksesta tulisi jotakuinkin toivotun värinen. Siinäpä meille tarpeeksi hommaa taas muutamaksi viikoksi - on se niin "kivaa", kun lomista muodostuu tätä nykyä aina ns. työleirejä. Mutta minkäs teet, kun ei ole muitakaan näitä hommia tekemässä!

Heinäkuun ajan myös blogini lomailee, ellei nyt sitten tapahdu jotain aivan "mullistavaa". Palataan asiaan siis taas elokuussa lomakuvien kera! Ihanaa lomaa teille kaikille!

Aurinko on juuri laskenut Aegeanmereen <3

8 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta ja romanttiseltakin lomakohteelta. Kannattaa varmaan lähteä matkaan kevyin kantamuksin jos aikoo poimia kiviä tuliaisiksi :D (nimimerkki kokemusta on)
Ihanaa lomaa teille!

pirkko kirjoitti...

Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa!

AnniK kirjoitti...

Leppoisaa lomaa !

AnnaO kirjoitti...

Ihanaa lomaa :)

Ainosofia kirjoitti...

Oikein mukavaa lomaa :)

Marru kirjoitti...

Oikein ihanaa kesää ja lomaa! Me jäädään odottelemaan valokuvia :D

New England Rose kirjoitti...

Kiitokset kaikille vielä näin jälkikäteenkin lomatoivotteluista!

Itse toivotan teille ihanaa elokuuta - toivotaan, että aurinko jaksaisi näyttäytyä edes parina päivänä! :)

New England Rose kirjoitti...

Cheri: olit oikeassa, ei oikein matkalaukun paino antanut periksi tuossa kiviasiassa... Ylikiloja matkatavaroihin tuli ilman kiviäkin noin 10 kiloa, joten murikat saivat tällä kertaa jäädä suosiolla rannalle :D