Sivut

maanantai 21. toukokuuta 2012

Sininen hetki

Oli jälleen otettava muutama kuva puutarhasta, tällä kertaa olin sinisen lumoissa :D Kuvissa ylhäältä alas vaaleansinisiä helmililjoja, maanpeitekasvina tunnettu kevätkaihonkukka sekä kauniita vaaleansinisiä kevättähtiä. Helmililjan sipulit laitoin maahan viime syksynä, kevätkaihonkukan sain ystävälliseltä naapuriltani viime kesänä ja kevättähdet ovat edellisen asukkaan peruja. Ne ovatkin levinneet ympäri pihaa, joten aion niitä hieman karsia jossain vaiheessa. En nimittäin pidä "sekavasta" pihasta, vaan haluan, että jokainen kasvi pysyy kiltisti omalla kasvualueellaan.

P.S. Pian pukkaa arvontaa, kiitos aktiivisten lukijoideni! Lisätietoja ja tarkemmat arvontaohjeet tulossa myöhemmin!5 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Ihania sinisiä kukkia!
Mukavaa päivää:)

Hilma kirjoitti...

Kauniita, minunkin suosikkeja ovat nuo helmililjat ja lemmikit, tuo kaihonkukka näyttää aivan lemmikiltä:)
Ihanaista kesäistä viikkoa sinulle:)

pirkko kirjoitti...

Kauniit yhdistelmät.

Marru kirjoitti...

Puutarhassahan sitä aikaa on vietelty ja lisää kukkasia istutettu :))

New England Rose kirjoitti...

AnniK: kiitoksia, mäkin tykkään niistä, erityisesti noista vaaleansinisistä helmililjoista <3

Hilma: no nyt kun sanoit, niin tuon kevätkaihonkukan kukinto tosiaan näyttää lemmikiltä aika paljonkin. Enpä ole aiemmin ajatellut asiaa :)

pirkko: kiitoksia :D Mukavaa päivää sinulle!

Marru: no niinpä, sitähän se aina kesäisin on, pihalla kykkimistä - samanaikaista tuskaa ja nautintoa tuo istuttaminen...

Täällä onkin tänä aamuna ihana ukkosaamu - koko taivaanranta meren suunnalta on "pikimusta". Jyrissyt ja salamoinut on jo aamukuudesta, mutta sade antaa vielä odottaa itseään. Vartti sitten meni aurinko vasta kokonaan pilveen, joten ehkäpä kohta vähän ripsahtaa sadetta!