Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Country White -sisustusliikkeessä, osa 1

Piipahdin eilen ensimmäistä (mutten taatusti viimeistä) kertaa sympaattisessa Country White -sisustusliikkeessä Pohjois-Helsingissä. Putiikki sijaitsee kerrassaan ihastuttavassa vanhassa "maalaismiljöössä" Tuomarinkylän kartanon ja ratsastustallin mailla Tuusulantien varrella.

Kivan ja uniikin ympäristön lisäksi kauppa yllätti monipuolisella ja kauniilla tuotevalikoimallaan - putiikista löytyi niin sisustusesineitä, kauneudenhoitoa ja huonekaluja kuin kankaita, vaatteita ja herkkujakin. Tarttuipa mukaani muutama ihana pikkuostoskin, niistä lisää myöhemmin... Mutta antaa kuvien puhua puolestaan, lisää tulossa myöhemmissä postauksissa :)

Sisustusliike Country White
5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Tuttu kauppa ja ihastuttava omistaja, tämä puoti oli aiemmin Jumbossa, mutta nyt ansaitsemallaan upealla paikalla kartanon tiluksilla.Kävin joulun alla, mutta nyt täytyy varmaan mennä uudemman kerran.

Villa Brickyard kirjoitti...

Tuolla on pakko päästä käymään. Olen kuullut aikaisemminkin kehuja tästä liikkeestä.
Mukavaa loppuviikkoa!

New England Rose kirjoitti...

Juu, juttelin itsekin puodin omistajan kanssa ja todella mukavalta ja puheliaalta vaikutti :)

Kivaa viikonloppua teille molemmille!

Maanvaiva kirjoitti...

Lemppari toi kauppa <3
mutta siitä liitumaalista. Ei haisee ollenkaan, on ihan vesiliukoinen, Kuivuu todella nopeasti. Pieni purkki sinellissa maksaa 12 euroa ja on riittoisaa. Itse levitin pensselillä ja tasoitin telalla. Ku musta tuo tela muuten imaisee liika väriä. Ja kaksi kerrosta on aina riittänyt.
Ei muuta kun maalamiseniloa! :)

New England Rose kirjoitti...

Thänks vinkistä Maanvaiva! Täytyypi kokeilla :)