Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnoissa ;D

Jippii, kevät! Onpa IHANAA huomata, kuinka linnut jo lauleskelevat innokkaasti, lumi sulaa silmissä ja värikkäät sipulikukat puskevat tarmokkaasti mullan alta takapihan kukkapenkissä. Ja on kiva palata myös blogin pariin muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen - toivottavasti jaksatte taas pysyä mukanani :)

Parasta keväässä on mielestäni koko ajan lisääntyvä VALO. Minuun valoisuus vaikuttaa ainakin hyvin positiivisesti - tuntuu, että energiaa on tällä hetkellä vaikka mihin! Yllätin itseni toissapäivänä imurinvarresta (!) ihan "ex tempore", mitä kuitenkin sattuu aika harvoin... Yleensä suunnittelen siivouspäivät jo hyvissä ajoin etukäteen ja yritän "psyykata" itseäni imurointiurakkaan - se kun ei kuulu niihin kaikkein mieluisimpiin kotitöihini :)

Kevään kunniaksi laitoin ruokapöydälle komean kimpun kermanvaaleita tekoruusuja, eipähän tarvitse ostella aina uutta kimppua. Pitääpä pikkuhiljaa jo valmistautua myös lähestyvään Pääsiäiseen! Mukavaa viikkoa kaikille!

Aww, it's nice to be back after such a long break - thank God it's spring already! Birds are chirping, snow melting and spring flowers pushing through the damp soil. The weather is also getting sunny and mild, which is great. Sunlight gives me energy and  makes me feel like I'm capable of doing "anything at any time". I even started vacuuming "ex tempore" a couple of days ago, which is totally unheard of...

I put a large vase of creamy fake roses on the dinner table to remind me of the upcoming summer. But let's celebrate Easter first, only one and a half weeks to go! Have a nice week everyone :)

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Aivan aidoista menisivät nuo ruusut!
Mukavaa viikkoa sinullekin ja tervetuloa taas blogien maailmaan :)

New England Rose kirjoitti...

Kiitti Marika, on kiva olla taas täällä! :)

Olin kaupassa vielä vähän skeptinen noiden ruusujen suhteen, mutta toimivat näköjään ihan hyvin nätissä vaasissa ja isossa puskassa. Yksittäin ovat ehkä hieman kökköjä, mutta toisaalta maksoivat muistaakseni vain euron kappaleelta, joten ihan hyvälaatuisia ovat tuohon kappalehintaan nähden :)

Villa Brickyard kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, mukana ollaan! Niin on ihana kun tuo kevät ja kesä tulee ja tuo valon määrä tekee huomattavasti virkeämmäksi.
Meillä kävi tänään vanhin tytär siivoamassa ja olipa mukava tulla siistiin kotiin töistä. pyysin et voi käydä useamminkin. ;)
Mukavaa viikon jatkoa sinulle.

New England Rose kirjoitti...

Kiitos kiitos VeeBee! Täytyypä munkin käydä kurkkaamassa Villa Brickyardissa kevään tuulahduksia, en olekaan pitkään aikaan kenenkään blogissa vieraillut :)

Voi kun mullakin olisi oma siivouspalvelu, elämä olisi niin lokoisaa että! Voisi vain keskittyä sisusteluun ja puutarhanhoitoon, mikäs sen mukavampaa :D

auringonpaisteista päivää sinulle! (nautitaan auringosta niin kauan kuin voidaan - lumimyräkkää pukkaa taas perjantaina...)