Sivut

torstai 10. marraskuuta 2011

Viikonloppua odotellessa...

Tänä aamuna olikin jo ihan talven tuntu täällä Etelä-Suomessakin - ruohikko ja pensaat kimmelsivät kauniisti aamun pimeydessä yöllisen pakkasen jäljiltä ja henki huurusi kävellessä oikein kunnolla. Osa autoilijoista oli näköjään päässyt tänään skrapaushommiin, meidän kaarassa tosin oli ikkunat sulana (kiitos hyvän autokatoksen). Ai että kuinka jo odotankaan talvea ja lunta!

Viikonloppukin lähestyy taas uhkaavasti ja kyllä sitä on odotettukin... Olen koko viikon ollut aika sippi, vaikka olen mennyt nukkumaan joka ilta viimeistään puoli kymmeneltä - parin päivän relaus on siis ihan paikallaan. Tosin voikohan sitä "relaukseksi" sinällään sanoa, kun ohjelmassa on ruokapöydän tuolien hiomista ja maalausta...

Alla vähän fiilistelyä viikonloppua ajatellen, silloin tuikkuja ja kynttilöitä kuluu aina reippaasti... : ) Ihanan tunnelmallista viikonloppua kaikille lukijoilleni!

This morning it felt like winter for the first time since March. It was freezing cold – the soil was frozen and ice glistened beautifully on the leaves. Even car windows were frozen. God, I wish it was winter already!

Luckily, it’ll be weekend soon. I’ve been washed out for several days now, even though I’ve gone to bed at 9.30 PM every night. I really need more sleep!!!

I like to burn lots of candles on weekends, and the upcoming weekend won’t be an exception to that… ;D8 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Pakkasta oli täälläkin <3 alkaa olla jo ikävä ulkoilua, koko viikko kun on mennyt neljän seinän sisällä sairastaessa :/ jos sitten viikonloppuna olisi yhtä kaunis ilma :)

Puuhakkaita päiviä!

Lovviisa kirjoitti...

Heippatirallaa kammarista ! Tuolta Sisustajantaivaasta tänne lentelin...Oikein kiva blogi sinulla täällä, taijampa alakaakki lukijaksi, parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Kiitos kutsusta vierailulle tänne! Ihan mukavalta hommalta kuulostaa tuolien hiominen ja maalaaminen, se on kuitenkin erilaista tekemistä, uskon että siinä voit samalla rentoutukin : )! Iloa puuhiisi!

Tuija kirjoitti...

No juu, vähän on yritystä tehdä talvea, toivottavasti tulisi ihan pikkuisen lunta ja lisää pakkasta, pääsisi Väinön kanssa pitemmälle lenkille metsään ja ei tarvitsisi sitä aina pestä kiireestä kantapäähän...:)
Olisihan se sitten vähän valoisempaakin.

Hyvää viikonloppua sinulle!

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: no voi teitä, toivotaan, että parannutte viikonlopuksi!

Lovviisa & Uusi kaunis päivä: tervetuloa vieraisille, uusia lukijoita on aina mukava saada :)

Tuija: lokoisaa viikonloppua sinnekin! Ja terkut myös Väinölle :D

New England Rose kirjoitti...

P.S. Muistakaa Sisustus Idean Bruka-tarjous, joka päättyy nyt Isänpäivänä 13.11.! Vielä on siis muutama päivä aikaa shoppailla :) Lisätietoja alemmissa postauksissa.

Villa Brickyard kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa:) Käy kurkkaamassa blogiini siellä on jotain sinulle.

New England Rose kirjoitti...

Villa Brickyard: täytyypä käydä tänään kurkkaamassa! ;)