Sivut

maanantai 14. marraskuuta 2011

40 päivää Jouluun on…

Se on taas viikonloppu ohi ja arki edessä. Vaikka jälleen kerran vapaapäivät hurahtivatkin aivan liian nopeasti, sain yllättäen kuitenkin jotain aikaankin! Ruokapöydän maalausurakka on valmis ja lopputulos loistava. Lähtökohtanahan oli helkkarin ruma ”oranssihtavansävyinen” lakattu kirsikkapuinen hökötys. Viiden ohuen valkoisen maalikerroksen jälkeen pöytä on kuin uusi ja suorastaan loistaa valoa pimeässä :D Laitan teille kuvan heti kun saan aikaiseksi napata sen.

Sain myös tuoliprojektin aluilleen. Suoraan sanottuna tuolien hiominen käsin on aivan HELVETILLISTÄ (pardon my French…). Lakka on tiukassa kuin mikä ja kaikenmaailman ripaa sekä kulmaa löytyy sieltä täältä. Hinkkasin tuoleja KOKO lauantaipäivän ja lopetin kun tuli pimeää. Siis KAHDEN vaivaisen tuolin hiomiseen meni noin kahdeksan tuntia ja sotkukin oli sen mukainen. Plääh.

Sunnuntaina olikin sitten paikat AIVAN JUMISSA. Oikea käsi oli niin kipeä, etten saanut edes yöllä nukuttua kunnolla ja aamulla en pystynyt liikuttamaan sitä ollenkaan… Myös niska ja selkä jomottivat siihen malliin, että olin jo varma etten selviytyisi maanantaina ylös sängystä. Kuin ihmeen kaupalla kuitenkin selviydyin :D Ilmoitin jo miehelleni, etten hinkkaa enää YHTÄKÄÄN tuolia pelkästään käsipelillä, saa luvan hankkia sellaisen kätevän hiomakoneen. Katsotaan hankkiiko…

Sunnuntai meni siis vaivoja parannellessa, mutta ihan toimettomana en kuitenkaan ollut :) Isänpäivävisiitin jälkeen heivasin jo hieman ”kärsineet” kurpitsat roskiin ja kaivoin kaapista tilalle muutamia kivoja purnukoita. Pistinpä yhden punaisenkin nauhan tuonne joukkoon muistuttamaan lähestyvästä Joulusta… johon on muuten enää 40 päivää!!!

It’s Monday again… During the weekend, I finished my "Project Dinner Table". The table used to be rather “orange” and ugly, but after five coats of white paint it’s as good as new! I’m really happy with the way it turned out – fresh and stylish. It’s almost unrecognizable!

I also started my other painting project involving the chairs. Well, I didn’t exactly get to the “painting part” yet… It took me the whole Saturday to sand two lousy chairs (out of six). Afterwards, I was sooo cheesed off I couldn’t even move my hands. And the next day… Hmm, well, you can imagine. My back hurt, my neck hurt and my hands hurt so much that I was sure I wasn’t gonna make it to work on Monday morning. Miraculously, I did :D

On Sunday, I fish out some glass jars out of the kitchen cabinet and put them onto the kitchen table instead of the small pumpkins I used to have there. Note the red ribbon which reminds me of the upcoming Christmas. And by the way - it’s only 40 days left till X-mas!!!



4 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Sieltä se joulu tulla jolkottaa :)

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

Heips!
Kiitos kutsusta vastavierailulle.Tulin,ja jään lukijaksesi...en vain pääse nyt klikkaamaan itseäni lukijaksi:(
Bloggeri on tökkinyt sen asian tiimoilta jo jonkin aikaa,en tiedä palautuuko ollenkaan,mutta klikkaan heti,kun se on mahdollista.Kiva blogi sinulla...aito ja kivoja kuvia...ihanat nuo lasipurkit,nam!!♥♥♥
Mukavaa alkanutta viikkoa sinne,
Terkuin,Marika

Pia kirjoitti...

Marika: Kokeile päivittää sivu uudelleen. Mulla se ainakin on auttanut tuossa kirjautumis ongelmassa. =D

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: No niin tekee, melkein jo kuulen Petteri Punakuonon askeleet ;) En ole muuten vieläkään saanut aikaiseksi sitä vinkkaamaasi paperin kahvivärjäystä, ehkäpä tällä viikolla...

Marika: Kiva kun tulit vieraisille, sullakin on ihana blogi :) Joo, toi Blogger sucks! Tervetuloa lukijakseni sitten kun se taas pelittää ;)

Pia: Olen huomannut saman asian, sivun päivittäminen auttaa tuohon Blogger-ongelmaan. Missä lie vika?