Sivut

torstai 6. lokakuuta 2011

Harmaa sää, harmaat tyynyt :D

Onpa mukavaa, kun koristetetyynyt "mätsäävät" ilman harmauteen, heh. Täällä tulee vettä kuin aisaa, vaikka aikaisin aamulla olikin vielä täysin tähtikirkas taivas. Usein käy muuten niin, että noin kuuden kieppeillä pilvet vain "tupsahtavat" esiin jostain ja päivä on pilvinen, vaikka koko yö olisikin ollut selkeä. Vaikka intohimoinen harrastajameteorologi / -maantieteilijä / -tähtitieteilijä olenkin, en nyt mene tässä blogissa ko. ilmiön syihin sen tarkemmin, totean vain että "it sometimes sucks" : )

Tänään ajattelin suunnata Ikeaan hakemaan verhotankoja. Löysin nimittäin hiljattain edullisesti kivat beigepohjaiset verhot, joissa on koristeena kaunista valkeaa kaunokirjoitusta. Laitan ne makkariin, sillä verhojen pohjaväri ovat suurinpiirtein samaa beigen sävyä kuin aiemmin esittelemäni beiget tähtityynyt, joten verhot sopivat ko. huoneeseen varmasti hyvin tyynyjen kaveriksi. Sorruin myös tilaamaan eräästä nettikaupasta aivan ihanat puhtaanvalkoiset verhot, jotka ajattelin sijoittaa olkkariin / keittiöön pitkälle ikkunaseinälle. Kuvia molemmista verhoista luvassa myöhemmin, kunhan saan ne nyt ensin silitettyä ja viriteltyä paikoilleen. Hommaa siis riittää (taas)!

P.S. Vastaathan lokakuun lukijakysymykseeni!

The weather is somewhat depressing right now... It's raining quite heavily and the landscape is completely grey - such a great match to my grey, star-themed shams : D

Today, I will be heading to Ikea to buy some curtain rails for the bedroom and the kitchen / living room area. I found a pair of beige curtains on a discount sale a while ago and also purchased some beautiful white curtains online. The beige curtains will be going to the bedroom and the white ones to the kitchen / living room. You'll see photos of them later on!

6 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Juu, sataa, tuulee. ihan mörön ilma :/
lisäkuvia odotellessa! :))

ps. vastasin kysymykseen!

Nenna kirjoitti...

Oli ihan pakko liittyä lukijaksi, ihana blogi ja niiin paljon ihania kuvia :) Kotisi/kotinne on juuri sitä mun "Unelmakoti" tyyppiä, ettei voi kuin ihastella näitä kuvia ja haaveilla omasta talosta :P

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: Joo, jospa sitä viikonloppuna saisi vaikka jotain napattua :)

Nenna: Kiitoksia Nenna <3 Tervetuloa lukijakseni, toivottavasti viihdyt :)

Merja K kirjoitti...

Äsh, syksy ei ole lempparivuodenaikani. Tosin olen suunnitellut hankkivani kunnon sadekamppeet, jotta voisin lähteä sateeseen ja tuuleen tallustelemaan. Ehkä löytäisin syksystä uuden ulottuvuuden.. Tosin hankinnat on vielä ajatusasteella ;)

Kivaa perjantaita!

Marru kirjoitti...

Sadellut on, mutta tänään sai sentään herätä kauniiseen aurinkoiseen aamuun :)
Mielenkiinnolla jään odottelemaan uusia verhojasi!

New England Rose kirjoitti...

Merja K: munkin pitäis ostaa jotkut kivat sadekamppeet - esim. kumisaappaat olen omistanut viimeksi 80-luvulla :D

Marru: saat muuten odotella vielä tovin, sillä mulla iski laiskuus päälle enkä jaksanutkaan lähteä sinne Ikeaan hakemaan niitä verhotankoja... Ehkäpä tällä viikolla..? :D

Kivaa viikkoa kaikille lukijoilleni! Oli mukavaa huomata, että olin saanut viikonlopun aikana taas muutaman uuden lukijankin! Tervetuloa sivuilleni!