Sivut

perjantai 9. syyskuuta 2011

Odottavan aika on pitkä...

Olen jo pitkään odotellut tilaamiani verhoja, tai siis yhtä osaa kokonaisuudesta. Sivuverhothan sain jo parisen viikkoa sitten, mutta rullaverhojen osalta homma nyt jumittaa : ( Ehkäpä tulevalla viikolla? Onneksi on viikonloppu edessä, pääsee taas vähän relaamaan - ja siivoamaan!

Kuvassa nuo jo aiemmin saapuneet suorat sivuverhot. Kangas on mukavan napakkaa ja siinä on vaalealla pohjalla harmaita raitoja, kussakin raidassa kahta harmaan sävyä. Hintakin oli suhteellisen edullinen, joten tuohon diiliin olen ihan tyytyväinen. Tulevat sopimaan loistavasti ajattelemiini huoneisiin yhdessä odottamieni verhojen kanssa : ) Aurinkoista viikonloppua kaikille!

I still haven't received the curtains I purchased online a couple of weeks ago. Well, I received one piece of the set but three pieces are still missing. Hopefully, I will get them next week.

TGIF - the up-coming weekend gives me the opportunity to relax a little. . .  and to clean up the entire house! . . Sunny weekend everyone!

6 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Kivan näköiset on verhot :)
juu, toisissa paikoissa noita tilauksia saa odottaa ylikauan!

Täältä toivotetaan sateista viikonloppua :D satanut nyt kaksi päivää taukoamatta..

Marru kirjoitti...

Nätti kangas ja odottavan aika ON pitkä!
Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua :)

Hanni kirjoitti...

Heippa ja kiva kun olet poikennut blogissani! Tulen ajan kanssa uudelleen lueskelemaan blogiasi. Nyt kutsuu siivous ja järjestelyhommat!

Mukavaa viikonlopun jatkoa! Tuo kangas on ihana, tilasin tuollaiset laskosverhot ruokailutilaan =D

KahviKaneli kirjoitti...

Kauniit sivut.
Ihana verhokangas.

JACQUELINE kirjoitti...

Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

lots of love from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: Joo, kummasti vaihtelee noi toimitusajat tilauspaikasta riippuen. Olen todennut, että H&M ja Ellos on kyllä selvästi hitaimmat. Toimitusaika lienee suorassa yhteydessä puljun kokoon - näin olen omassa pikku pääkopassani järkeillyt. Tai noh, oikeasti mulla on kyllä aika iso pää... ; )

Marru: Loitsusi päti, sillä viikonloppu oli suhteellisen aurinkoinen! Täällä ei ainakaan satanut lainkaan. Toivottavasti oma viikonloppusi oli myös aurinkoinen : )

KahviKaneli: Kiitoksia, kiitoksia! Kovasti on yritetty pakertaa... Jännä nimimerkki sulla, kaksi mun lempituoksua, kahvi ja kaneli : )

Hanni: Kiva kun käväisit, toivottavasti tulet toistekin : ) Sulla on ihana blogi!

Jacqueline: Merci beaucoup! Et enchantée : ) Je dois visiter ton blog aussi bientôt!