Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ameriikan malliin

Shoppailin muuten tässä taannoin muutaman kulhon. Suurimmassa mustassa kulhossa lukee POPCORN, keskikokoisessa valkoisessa CHIPS ja pienimmässä punaisessa SNACKS. Ovat ruotsalaisen Brukan mallistoa ja käsinmaalattuja.

Kulhojen värit sopivat kuin nenä päähän keittiön pöydän yläpuolella ikkunassa roikkuvaan Lexingtonin koristetähteen. Alemmassa kuvassa näkyy myös jokin aika sitten alennusmyynnistä hankkimani Lexingtonin essu. Kyllä nyt kelpaa viettää leffailtaa kynttilänvalossa herkutellen! NAM!

I bought some new bowls a while ago! The biggest one is black and entitled POPCORN, the middle-sized is white and entitled CHIPS. The red one is for SNACKS and it is the smallest of them all. They are hand-painted and designed by Bruka.

The bowls match the "Lexington star" (which is hanging above the kitchen table) just perfectly and they are very handy if you're having a movie night at home, for example. Yummy!7 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ihanat brukat! <3

Jasmiina kirjoitti...

Brukat <3 itsekin olen meinannut alkaa näitä kerätä :) porvoosta viimeksi piti ostaa eräästä liikkeestä mutta mieluisia värejä ei löytynyt.

New England Rose kirjoitti...

Niina: no eikö olekin mageet, ihastuin kanssa heti kun ne eräässä nettikaupassa bongasin! Kuljetuksessa tosin oli vähän dramatiikkaa kun yksi kulhoista oli haljennut matkalla, mutta sain uuden tilalle.

Jasmiina: mitkä olisi sulle mieluisia värejä eli millaisia etsit?

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Tykkään noista ihan hirveesti. Itselläni on noista jotain ja sain "joulujahjan" viikonloppuiselta Tukholman reissulta -luulen, että siellä on loput ;)

Marru kirjoitti...

Wau, ihanat kulhot!!! Mulle ihan uus tuttavuus :)

Marika kirjoitti...

Noi on ihania!

New England Rose kirjoitti...

Kiitti Mia, Marru & Marika!