Sivut

tiistai 13. syyskuuta 2011

Aamukaffella

Kahvi virkistää kummasti harmaana ja pimeänä aamuna, varsinkin jos on herännyt jo kukonlaulun aikaan : D Mieheni suuntasi tänä aamuna klo 05.00 kohti lentokenttää ja minä tietysti heräsin puolipakolla neljän maissa - eihän sitä pysty nukkumaan, kun on valot päällä, suihku kohisee ja keittiössä kilistellään ja kolistellaan... Noh, sainpahan heräillä rauhassa sohvalla, juoda kahvia ja katsella TV:stä eilisiltana nauhoitettua "Lentokenttää", siis sitä uutta suomalaisversiota. Ihan hauska ohjelma, tosin ihmettelen edelleenkin millainen taukki ei ota etukäteen selvää viisumisäännöksistä matkaa varatessaan ja sen takia joutuu jäämään lentokentälle koneen suunnatessa kohti Karibiaa...

Alla kuva muutama viikko sitten Ikeasta ostamastani "koukkuhökötyksestä" (jos joku tietää näille ihan kunnon nimen, pliis kertokaa mullekin!). Laitoin kummallekin puolelle keittiötä yhden tällaisen. Niihin on kiva ripustella kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista tavaraa kuten kahvi- ja teekuppeja. Keittiöön tuli mielestäni jotenkin "kotoisampi olo" noiden roikottimien myötä. Olisihan sitä tietysti ilmankin pärjännyt - nämä on nyt taas näitä "ihan välttämättömiä ostoksia" : D Hintaa tosin oli vain pari euroa, joten investointikaan ei ollut suurensuuri!

My husband left for a business trip this morning and I was "forced" to wake up extremely early - at around 04.00 AM. It's just impossible to sleep when the lights and the shower are on and all kinds of sharp noises come out of the kitchen.

Having been an early bird, I decided to make the most of it and enjoyed a peaceful breakfast while watching a new TV series. It is a reality show portraying the everyday life of the Helsinki international airport. I found it very interesting since traveling has always been one of my dearest hobbies.

In the pic below you can see the "rack" I purchased from Ikea a couple of weeks ago. There you can hang all sorts of stuff such as coffee cups and tea cups. I really like it since it gives the kitchen a cosy feel. It also cost under five euros so it was a good bargain!


5 kommenttia:

Sanna-Riikka kirjoitti...

No hyvältä näyttää koukkuhökötykset:)...ne lamput ovat Villa Sallasta (bloomingvillen) olivat -50% alessa! oli sellainen todellinen heräteostos - pakko tunnustaa, että en tiedä onko ne nyt hienot vai ei???? Silmä ei ole niihin vielä oikein tottunut!! Mutta kyllä niistä tykkäänkin tavallaan:) ei kai niitä muuten ois tullut hankittua!!

Maanvaiva kirjoitti...

Minunkin pitää saada jossain vaiheessa sellaiset roikuttimet, kun nimittäin alkais olla niin paljon tavaraa, ettei enää mahdu kaappeille. Pitäis pistää roikkumaan.. :)

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Koukkuhökötyksen nimi on niinkin eksoottinen kun TANKO...hih ripustustangonkin nimellä menee. Mä olen miettinyt kanssa moisia, kun duunasin vessaan verhotangosta ripustustankosydeemin. Noi on halpoja, kivoja ja toimivia.

New England Rose kirjoitti...

Sanna-Riikka: Kiitti tiedosta, mun mielestä ne lamput on tosi kivat!

Maanvaiva: Niinpä, toi mahtumisongelma on meikäläisenkin kaapeissa...

Outi-Hyypiö: Thänks Hyypiö! Pitääpä etsata toi TANKO-sana visusti pääkoppaan, jos vaikka sit ens kerralla muistais ; )

Elämää äitinä kirjoitti...

Vierailulla blogissasi, kaunis koti sinulla!