Sivut

tiistai 9. elokuuta 2011

Ukkosmyrskyä ja omenapiirakkaa

Nukkuminen sujui viime yönä hieman levottomasti, johtuen kaatosateesta ja ukkosesta - tuloksena aivan hirveä hedari : ( Aamun tunteina sade hieman hellitti, mutta äsken työmatkalla näin taas komean, koko taivaankannen läpi iskeneen salaman ja nyt on jo uusi mereltä kantautunut ukkos-/saderintama ihan päällä. Onneksi ehdin töihin ennen tuota rajuilmaa, nyt ei nimittäin olisi sateenvarjostakaan apua!

Käväisin muuten viime torstaina vanhempieni luona kyselemässä vähän kuulumisia ja syömässä MAAILMAN PARASTA omenapiirakkaa. Napsin samalla muutaman kuvia äidin puutarhasta. Äidin kärhöt on kyllä todella hyvässä kuosissa, lehdet ja kukat ainakin tuplakokoisia verrattuna mun pihan kärhöihin... Samoin amppelissa roikkunut valkoinen "pikkupetunia" on valtava, läpimitta valehtelematta lähemmäs puoltatoista metriä. Oliivipuista olen aina tykännyt kovasti, joten otinpa nyt sitten sellaisestakin yhden otoksen. Pitääkin muuten hommata pikkuinen oliivipuu myös omalle terassille ensi kesänä!3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Ihania kuvia äitisi pihalta, siellä tuntuu olevan oikea viherpeukalo.Oliviipuut ovat ihania, ja ne kestävät pitkälle syksyyn ulkona.

Marika kirjoitti...

Oma äitini on myös varsinainen viherpeukalo :) Empä ole tiennytkään, että oliivipuut menestyy täälläkin, mutta minä olenkin vasta aloittelija tämän puutarhan suhteen ;)

New England Rose kirjoitti...

No hyvä tietää, taidanpa tosiaan tuon oliivin ensi kesäksi hankkia :)