Sivut

torstai 11. elokuuta 2011

Happy Wife, Happy Life

Moikka taas! Ohessa teille pari keittiöjutskaa... Näitä ylemmässä kuvassa olevia metallisia pannunalusia mulla on useampia kappaleita, ne on tilattu aikanaan AmandaB:ltä ja olen tykännyt niistä kovasti. 

Tekstillisiä tiskirättejä olen harrastanut varmaankin niin kauan kuin niitä on kaupoissa ollut - tässä yksi viimeisistä "rättihankinnoistani", jonka taisin ostaa aikanaan Kodin-Anttilasta. Tekstinä varsin osuva "Happy Wife, Happy Life"... Sooo true!

AmandaB:ltä on muuten mukava tilata tavaraa, kun toimittavat paketit todella nopeasti ja vieläpä suoraan kotiovelle ilman ylimääräisiä maksuja. Olenkin sieltä aika paljon kaikenlaista tavaraa aikojen kuluessa tilaillut.

Kivaa viikonjatkoa - "hottia" viikonloppua odotellessa... : D


4 kommenttia:

eve kirjoitti...

Löysinpä kauniiseen uuteen tuttavuuteen, liityin heti lukijaksi!

Mä oon kattellu noita rättejä, en tosin ole uskaltautunut ostamaan. Raaskiiko niitä käyttää ollenkaan? :D

Marika kirjoitti...

Hauska rätti ja niin paikkansapitävä teksti ;)

Poopaliina kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu! Tosi kivoja juttuja ja ideoita on blogissasi!

t. Poopis
kissanunelmaa.blogspot.com

New England Rose kirjoitti...

Tervetuloa Eve ja Poopaliina lukijoikseni, on mahtavaa saada uutta porukkaa mukaan! Onhan tässä lähes jokapäiväisessä bloggaamisessa oma hommansa, mutta muiden tsempit kannustavat aina jatkamaan. Joten kiitokset tsempeistä.

Kuten Marika sanoi, teksti todellakin osuu naulan kantaan. Mokoma rätti oli "pakko saada" kun tuon tekstin huomasin. Silloin alussa kun ostin ekat "hienot" rättini, tuntui tosiaankin siltä ettei niitä malta eikä raaski millään käyttää. Pikkuhiljaa mieli sitten muuttui, tosin en nyt mitään palanutta liettä niillä rupea edelleenkään hankaamaan - valkoisessa rätissä kun kaikenlaiset mustat tahrat näyttävät aika ikäviltä. Pidänkin kaapissa varalla ns. tavallista rättiä, jota käytän superlikaisiin paikkoihin.