Sivut

perjantai 19. elokuuta 2011

Flunssan kourissa

Ai että mikä flunssa! Jo viime perjantaina oli sellainen tunne, että kipeäksi ollaan tulossa. Maanantain vielä sinnittelin töissä, mutta sitten veto loppui tyystin. Makasinkin seuraavat kolme päivää vällyjen välissä yskimässä ja niiskuttamassa, pehmosukat jalassa teetä siemaillen. Nyt vointi on jo sen verran parempi, että vääntäydyin tänään töihin. Onneksi on perjantai ja viikonloppu edessä, niin saa itsensä kunnolla kuntoon.

Olen muuten ihmetellyt tuota blogini kävijälaskuria - tuntuu nollautuvan jatkuvasti. Alussa näytti varsin nopeaan tahtiin yli 500 käyntiä, sen jälkeen on näyttänyt kaikkea 100 ja 400 välillä, nytkin vain 120. Onko kellään mitään ideoita / vinkkejä, mistä saisin oikeasti toimivan laskurin? Tuolla kun ei tunnu tekevän yhtikäs mitään!

Kämppäni esittelykierros jatkukoon. Nyt vuorossa työhuone, jossa siis yritämme aina välillä saada jotain tehtyäkin - siis muutakin kuin netissä surffailua : D Mun seuraavana projektina on hommata sinne verhot ja kunnon työtuoli, huone on nimittäin mielestäni vielä hieman "valjunnäköinen". Pikkuhiljaa...

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ihana tuo työpöytä!! <3

New England Rose kirjoitti...

Tack tack! Ostettu IKEA:sta parisen vuotta sitten ja ihan kohtuuhintainenkin.