Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2011

Viikonloppu tuli ja meni

Taas yksi työntäyteinen viikonloppu takana! Vapaapäivät kuluivat mukavasti takapihan aitaa maalaten ja kaikkea pientä fiksaillen. Kiinnitimme jättikokoisen valkoisen puusäleikön verantaamme rajaamaan - tarkoituksena olisi tulevalla viikolla käydä puutarhalla hakemassa kymmenkunta kärhöä säleikön kaveriksi.

Mieheni kaivoi viikonloppuna tulevan vesiaiheemme altaalle kuopan. Olipa muuten kova homma! Maa oli niin kivinen, että ilman rautakankea ja ruista ranteessa olisi sekin jäänyt tekemättä. Nostimme ylös ainakin 15 muhkeaa murikkaa - laitan myöhemmin ne lammen reunoille koristeeksi ja istutuksia kivien väleihin. Sitä ennen pitää vielä kuitenkin taiteilla sora ja kivet altaaseen ja peitellä muovinen pohja huolella, jotta lopputulos olisi sitten mahdollisimman luonnollisen ja kauniin näköinen.

Lähipäivinä pitäisi saada liiterikin siivottua. Saas nähdä kuinka käy...

5 kommenttia:

Päm kirjoitti...

Hei! Kiva kun liityit lukijakseni, niin löysin tieni tänne ihanalta näyttävään blogiisi. :)
Kivaa alkanutta viikkoa! :)

New England Rose kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle Päm! :)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Täällä vastavierailulla. Kiva, kun jäit lukijakseni.
Tosi kivoja juttuja ja ideoita sinulla on, ehdottomasti jään tänne lukijaksi:)

Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

New England Rose kirjoitti...

Kiitos Mia! Mä vielä "opettelen" tätä bloggaustouhua, mutta hirmu kivaa hommaa tämä on :)

Yksi tekninen kysymys teille konkareille: mistä näen lukijoideni profiileja klikatessa, että mitä blogia/blogeja he itse pitävät? Nyt kun olen klikkaillut, näen vain blogit joita ko. henkilöt seuraavat. Vai onko edes mahdollista nähdä niitä heidän omia blogejaan suoraan tuosta lukijat-kohdasta?

Johanna :)

New England Rose kirjoitti...

Perun kysymyksen, tajusin jo homman idean (sekä sen ettei ko. henkilöillä ollutkaan omaa blogia ja siksi ne tiedot eivät näkyneet).