Sivut

tiistai 17. toukokuuta 2011

Kevään ensimmäisiä istutuksia

Niin vain on aika kulunut ja jo kokonainen vuosi vierähtänyt blogini avaamisesta ja edellisestä päivityksestä! Paljon onkin ehtinyt tapahtua tässä välillä, asuntoakin on tullut vaihdettua viime syksynä.

Sisustajan kannalta on ihanan "vapauttavaa" siirtyä kerrostaloelämästä oman talon ja pihan omistajaksi. Saunassakin voi käydä juuri silloin kuin huvittaa, eikä tarvitse orjallisesti noudattaa mitään saunavuorolistoja :) Puutarhaan voi istuttaa juuri sellaisia kasveja ja kukkia joista itse pitää, eikä tarvitse pelätä että naapurinlapset (tai aikuiset!) käyvät tuhoamassa istutuksesi.

Asiasta viidenteen - pari viime päivää on mennyt täydellisessä mestaruushuumassa - tuntuu kuin koko Suomi olisi seonnut! Odotettiinhan sitä lätkän MM-kultaa peräti kuusitoista pitkää vuotta, mutta toisaalta taas tuntuu, kuin edelliset juhlat olisivat olleet vasta eilen. Niin se aika lentää, jopa lätkäkaukalossa :)

Tein muuten viime viikonloppuna kevään ensimmäisiä laatikkoistutuksia takapihan kuistille: mm. valkoisia ja pinkkejä pelargonioita, muratteja, lankaköynnöksiä, muurikelloja ja hopeakäpälää. Jostain syystä pidän murateista ja lankaköynnöksestä aivan erityisesti. Seuraavaksi pitäisi maalata aidat ja päästä varsinaisen pihamaan kimppuun. Alla pari kuvaa istutuksistani.
 Ei kommentteja: