Sivut

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kiintoisa Quriosa

Törmäsin tässä eräänä päivänä surffausretkilläni ihastuttavaan nettikauppaan nimeltään Quriosa Interior. Valikoimat ovat mittavat ja tavarat miellyttävät ainakin mun silmää. Olen jo pitkään himoinnut mustaa keittiövaakaa ja ilokseni sellaisenkin bongasin liikkeen sivuilta.

Valikoimissa on varsinaisten sisustustavaroiden lisäksi myös vaatteita, koruja, kenkiä, asusteita ja puutarhakamppeita. Sivuilta löytyy myös ihania Jean d'Arc Livingin tuotteita, mm. kauniita pääsiäismunia.

Quriosan pihapuoti sijaitsee muuten Raippaluodossa - kannattaa poiketa käymään, mikäli liikuskelette alueella! Klick klick!


4 kommenttia:

Bikke kirjoitti...

Sielä tosiaankin on kaikkea kivaa :))
Etkö haluaisi poistaa tota robotti varmennusta kommentoinnista :))

New England Rose kirjoitti...

Lupaan Bikke harkita asiaa :)

Mukavaa viikonloppua!

Taigaduu kirjoitti...

Minäkin löysin tuon Quriosan viime viikolla joku päivä... siellä on niin paljon kaikkea ihanaa, ettei osaa päättää mitä tilaisi. Tai lähinnä, että mitä jättäisi tilaamatta. Ihanaa kun on nettikaupat :)! Niin ja kiva blogi sulla, jään seurailemaan!

New England Rose kirjoitti...

Thänks Taigaduu! Kiva, kun seurailet blogiani :)

Jeps, netti on kyllä ihania kauppoja pullollaan - ongelmana on paitsi laajasta tarjonnasta johtuva valinnan vaikeus, myös uhkaavaa vauhtia hupeneva kukkaro...

Mistä ihmeestä oot muuten tuon nimesi keksinyt? Lievästi sanottuna mielenkiintoinen ;D