Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Valoa ikkunassa

Taas on juhlittu Suomen itsenäisyyttä perinteisin menoin. Luonto-äitikin innostui juhlistamaan päivää levittämällä ohuen lumivaipan myös tänne etelärannikolle. Eilisen päivän ohjelmaani kuului mm. Tuntematon Sotilas, Itsenäisyyspäivän konsertti ja paraati, juhla-ateria ja kuohujuomat, Suomi-konvehteja sekä tietysti kynttilöiden sytytys ja Linnan juhlat (katsojana siis...) : D Hyvää 94:ttä itsenäistä vuotta kaikille!

Laitoin viikonloppuna peikonpähkinäpuisiin valo-oksiini valkoisia hopeakirjailtuja sydämiä. Harmi vaan, etteivät hopeakoristukset näy kuvassa kunnolla, kimaltelevat nimittäin aivan ihanasti pikkuisten tähtilamppujen loisteessa!

Yesterday (Dec. 6th) we celebrated Finland's National Day and her 94th year of independence. On this special day, people usually visit grave yards, go to special concerts or military parades, eat festive menus, light two candles near the window as well as watch the President's gala on TV.  Happy 94th Independence Day Finland!

Last weekend, I put some heart-shaped ornaments on my Corkscrew Hazel branches. Too bad, the beautiful silvery details can't be seen properly in the photo. The white hearts glisten like snow every time a small ray of light hits them <3


5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Jälkikäteen itsenäisyyspäiviä toivottelen :) ps. se lamppu on tummansinertävä, printattu ja ruosteinen, se on 104,20 eurosta:)

Päm kirjoitti...

Jeee!!!!!, joooo lunta tuli just kivasti, et maa on valkoinen :D
Ihana käkkyrä tähtivaloineen ja sydämineen :)

Kivaa viikon jatkoa!

Merja K kirjoitti...

Oksa näyttää kivalta ja voin kuvitella, miltä koriste näyttää luonnossa :) Harmi, että kamera ei tosiaankaan aina välitä oikeaa tunnelmaa.

Luistavaa keskiviikkoa!

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Haa tutunnäköisiä sydämmiä :)
Hyvä kun muistutit, mullahan on peikonoksia kanssa, nehä tarttee ehdottomasti pari koristetta yllensä.

Ruususuun äiti kirjoitti...

Kaunis peikonpähkinäoksa asetelma! Tunnelmaa!