Sivut

tiistai 13. joulukuuta 2011

Turnausväsymystä & ikuisuusprojekteja

Viime aikoina on kyllä riittänyt jos jonkinmoista puuhaa, minkä vuoksi bloggailukin on hieman jäänyt - kaipa se on ns. "turnausväsymystä" näin Joulun alla. Pitäisi ehtiä sinne ja tänne, väkertää sitä sun tätä ja ostaa lahjaa niin sukulaisille kuin "kumminkaimoillekin". Puhumattakaan muista jouluvalmisteluista kuten siivouksesta sekä torttujen ja piparien leipomisesta. Vähän siis stressiä pukkaa... Eikä sitä ole yhtään lievittänyt ikuisesti jatkunut ruokapöydän ja tuolien maalausprojektini. Luojan kiitos sain kuin sainkin homman vihdoin "pakettiin"!

Alla siis pari (erittäin huonoa) kuvaa tekeleistäni. Oli jo sen verran hämärää, että kuvista tuli hieman pimeitä ja sotkuisia. Pitää ensi viikonloppuna kuvailla lisää valoisaan aikaan. Pöytä ja tuolit olivat siis alunperin karmivan oranssinkeltaista kirsikkapuuta ja istuinpehmusteet tummansinisiä. Mutta eivät ole enää :D Nyt vielä jokin upea iso industrial-tyylinen valaisin tuohon pöydän päälle niin avot!

Tsemppiä kaikille jouluvalmisteluihin ja mukavaa viikkoa :)

I've been rather busy lately due to the upcoming Christmas. Therefore, I haven't had time to update my blog for a long time. Even though Christmas is my favorite time of the year, it sometimes causes a lot of stress, too. There are so many things to do - shopping presents for the family and relatives, baking, cleaning, decorating etc... The list is almost endless. In the midst of this all, I finally managed to finish off my "never-ending painting project". In the pics below, you can see the outcome :)

By the way, my apologies for the poor picture quality - it was rather dark at the time of the shoot, and the photos became a bit blurry. I'll have to take new photos in the daylight next weekend.5 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Kivat ovat tuoli!! Tuolien maalaminen on yllättävän työläs homma, vaikka ne näyttää niin pieniltä.. verrattuna seinään.. mutta seinän maalaminen käy 5 kerta nopeammin! :))

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Maali tekköö kylä ihmeitä. Hienot tuli. Ja nuo tuolinpäällisetkin sopii tosi hyvin. Nou hätä, kerkee sitä bloggailemaan joulun jälkeenkin!!!

Marru kirjoitti...

Hyvältä näyttävät!!!

Heidi kirjoitti...

Kauniilta näyttävät:)

New England Rose kirjoitti...

Thänks tytsyt! Joo, kova homma oli toi maalaaminen (ja hiominen). Lisäksi luontainen laiskuuteni vaikeutti aina toimeen ryhtymistä... Kröhm. Ja se on varma, että nyt en kyllä tartu maalisutiin vähään aikaan :D