Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Tapani-myrskyn tuhoja

Heippa taas kaikille piiitkästä aikaa! Lahjat on avattu ja joulukinkut popsittu - ainakin melkein :D Totta puhuen meinasi kyllä mennä kinkut ja laatikot väärään kurkkuun Tapaninpäivänä, kun myrsky iski täydellä voimallaan tänne etelärannikolle. Aivan pihapiiristämme sekä lähitienoilta kaatui useita puita, eikä mikään ihme - kuulemma myrskytuulilukemat olivat täällä toiseksi korkeimmat koko Suomessa Kaskisten jälkeen, 31,5 m/s. Enpä ole aiemmin täällä päin vastaavaa myskyä kokenut tai joutunut pelkämään kotonani "henkeni edestä". Onneksi viereiset jättimännyt eivät rojahtaneet mäeltä niskaamme. Teimmekin mieheni kanssa periaatepäätöksen, että ne kaadetaan mahdollisimman pian, just in case...

Ohessa muutamia kuvia lähitienoon tuhoista. Tätäkin kirjoittaessa kuulen moottorisahan laulua ainakin kolmelta eri suunnalta, kun ihmiset raivaavat pihojaan ja teitä puhtaiksi oksista ja puista. Palokuntakin juuri poistaa kaatunutta kuusta viereisen omakotitalon katolta (ko. kuusi alimmassa kuvassa), se ehtikin siinä jo muutaman päivän keikkua.

Kaikesta huolimatta ihanaa Uutta Vuotta kaikille! Palaan joulukuvien esittelyllä loppuviikosta, nyt lähden shoppailemaan alennusmyynteihin!
6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oli kyllä hurja myrsky!! Mukavia shoppailuja sinulle!

Lovviisa kirjoitti...

Näin ovat nyt syysmyrskyt myöhässä...Täälläkin Alleen huomenna :)

Marru kirjoitti...

Ikäviä noi tuhot myrskyn jälkeen, mutta nyt toivotaan vaan parempaa Uutta Vuotta!guvisj

Marru kirjoitti...

Hehhe, tuli kirjotettua sananvahvistus näköjään vähän väärään paikkaan ;D

Jasmiina kirjoitti...

Hurjia myrskyjä nyt on ollutkin..
Mukavia shoppailuja:)

New England Rose kirjoitti...

Marru: heh, ihmettelinkin jo, että mitä toi guvisj oikein tarkoittaa :D