Sivut

tiistai 20. joulukuuta 2011

Lunta odotellessa...

Vaikka joulu onkin jo lähestulkoon ovella, kovin on vielä musta maa ainakin täällä etelässä. Sade ropisee päivästä ja yöstä toiseen niin iloisesti, että vesi on tulvinut monin paikoin talojen kellareihin ja teille. Jopa Turun moottoritiekin oli eilen ainakin osittain tukossa, kun vesi oli noussut tielle Ikean kohdalla. Voi sitä jonottamisen ihanuutta, kun kehätiet oli ihan jumissa. Tuska alkoi puoli neljän maissa ja jatkui ainakin klo 19:ään, jolloin yritimme ajaa kaupoilta kotiin. Kilometrien jonot seisoivat paikallaan, mutta onneksi keksimme vaihtoehtoisen reitin pikkuteitä pitkin.

Alla muutama ihana talvinen kuva, jotka mieheni on ottanut toissatalvena Vihdissä pari päivää ennen Joulua. Oli kirkas lauantaiaamu, kirpeä pikkupakkanen, lunta juuri sopivasti ja pellolla mystinen usva. Ehkäpä sitä lunta tulee vielä täksi talveksi, mutta jos ei tule, voihan sitä aina katsella kauniita lumisia kuvia :)

Even though it's almost Christmas, there's still no snow in Southern Finland... To top it off, it's been raining cats and dogs lately. The rainy weather has even affected the traffic - huge pools of water have cut off roads and highways. The traffic jams were just terrible last night when we were coming home from a shopping trip!

As long as there's no snow and we're forced to dream about it only, the best remedy is to look at old photos. These were taken by my husband in Vihti, Finland just before Christmas 2009. I think these photos are stunning!5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Komeita kuvia:)
joo, sitä vettä tuppaa satamaan kokoajan. terkuin nytkin ikkunasta sadetta katsova :/

Marika kirjoitti...

Kaunista! Täälläkin toivottaisiin kunnon lumisadetta tämän rännän sijaan.

New England Rose kirjoitti...

Ilmeisesti huomiseksi on luvattu vähän viileämpää säätä - jospa silloin saisi edes sitä räntää... ;)

Jes, loma alkaa tänään ja palaan sorvin ääreen vasta tammikuun puolella. Saas nähdä, miten saan aikaiseksi noita blogipäivityksiä kaiken joulukiireen keskellä...

Joka tapauksessa ihanaa Joulua kaikille lukijoilleni! :)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Kauniita kuvia!!
Meillä on tällä hetkellä täysin loskakeli ja sukat on aina märät, kun ulkona käy :( Tulisi edes sentin lumikerros jouluksi!! :)

Oikein ihanaa joulua teille!

Villa Brickyard kirjoitti...

Onpa ihanan talvisia ja raikkaita kuvia.:) Meillä on vähän lunta mutta loskaa...