Sivut

maanantai 28. marraskuuta 2011

Lumihiutaleet leijailee...

Sain siskoltani oivan askarteluvinkin, joka on suhteellisen helppo ja nopea myös vähemmän askarrelleelle ihmiselle. Et tarvitse muuta kuin sopivan sabluunan, muutaman ruokalusikallisen piimää ja jonkinlaisen kankaanpalan tai sienen, jolla töpöttelet piimän paikoilleen.

Piimällä läträäminen oli kyllä tosi hauskaa ja jälkikin todella kaunista! Taiteilin niitä eteisen ruutulasioveen, olo- ja TV-huonetta erottavaan isoon kaksiosaiseen ruutulasioveen sekä takapihan oven ikkunaan. Ainoana ongelmana oikeastaan oli tekemieni lumihiutaleiden kuvaaminen, sillä ne näkyvät aika heikosti kameran linssissä, luonnossa huomattavasti paremmin. Eiköhän alla olevista kuvista saa kuitenkin jonkinlaista tolkkua : )

Below you can see beautiful snowflakes made of sour milk. This is an excellent idea for Christmas, quick, cheap, and relatively simple. All you need is a stencil, a few spoonfuls of sour milk and some kind of a cloth or spunge. It only takes a moment to apply the sour milk on a window, mirror etc. and the outcome is just breathtaking!

10 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Tosi kiva idea! :)

Onnenkyynel kirjoitti...

Kauniita <3

AnnaO kirjoitti...

Ihania ♥
Kiva idea! :)

Marika kirjoitti...

Kauniita! Pitää varmaan itsekin kokeilla :)

Jamelia kirjoitti...

Kivan näköisiä:)

Jamssi

Hosuli kirjoitti...

Ei kyllä uskoisi, että niinkin arkisella asialla kun piimällä saa noin hauskaa jälkeä! Turhaa siis ostella mitään lasimaaleja, tuo lähtee varmasti kätevämmin myös pois.

Päm kirjoitti...

wou!! Ei muuta kun piimän ostoon :D

koivukujanriikka kirjoitti...

Aivan ihania, herkän kauniita !
Tosi hyvä idea , tuota täytyy kokeilla !

Villa Brickyard kirjoitti...

Ei kyllä todella uskoisi , että olet piimällä noita tehny. Kauniita ovat ku mitkä :)

Marru kirjoitti...

Pitää yhtyä edellisiin ja ihmetellä tota piimää... :)