Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2011

Ensimmäinen Adventti

Ihanaa, taas viikonloppu ja vieläpä aivan erityinen, koska sunnuntaina on ensimmäinen adventti <3 Tästä se joulunodotus nyt sitten alkaa ihan virallisestikin!

Touhuilin ja askartelin eilen kaikenlaista mukavaa - niistä lisää ensi viikolla. Alla kuitenkin yksi väkerrykseni eli adventtiasetelmani, joka pitää sisällään vanhan rosoisen ruukun, sammalta, pari pikkukäpyä, kolme kanelitankoa sekä lilan pöytäkynttilän ja viikoittain vaihtuvan metallisen numerokyltin ohuessa juuttinarussa. Kuvassa olen saanut asetelman juuri valmiiksi ja sytytin kynttilän ihan nopeasti tuota kuvaa varten keittiön tiskipöydällä… Pitää vielä keksiä asetelmalle jokin sopiva paikka, niin pääsee sitten sunnuntaina ihailemaan sitä oikein kunnolla.

Viikonloppuna jatkan taas erittäin hitaasti mutta varmasti edennyttä maalausprojektiani. Kaksi ruokapöydän tuolia on täysin valmiina ja lisää pitäisi hioa maalauskuntoon… Se hiominen ei kyllä todellakaan ole mun lempijuttuni – saa nähdä kuinka raihnaisena taas raahaudun maanantaina töihin :D

Ihanaa ensimmäistä adventtia teille kaikille rakkaat lukijani! <3

Yahoo, it’s Friday again! This weekend will be a very special one since the first Advent will take place on Sunday :) This means that there’s only one month to go till Christmas and the countdown will officially begin in a couple of days!

Last night, I did some DIY involving a ceramic pot, moss, small cones and three cinnamon bars as well as a candle and a metallic number plate. All I have to do now is to find a good spot for this arrangement and admire the flame on Sunday :)

I wish you all a wonderful weekend and a memorable first Advent! <3

7 kommenttia:

koivukujanriikka kirjoitti...

Tulipa hieno adventtiasetelma :)
Tsemppiä vaan hiomishommaan ! Laita jotain hyvää musaa täysillä soimaan, niin ei tarvi kuunnella sitä hinkutusta ;)
T. itsekin keittiön tuolit hionut ja maalannut ja kolme vielä maalaamatta...

Päm kirjoitti...

Oi miten kaunis asetelma! Muistahan valvoa, ettei liekki pääse käpyihin...ovat aika herkkiä syttymään!
Mukavaa ensimmäistä adventtia <3

Ruususuun äiti kirjoitti...

Kaunis asetelma, adventti todellakin on jo täällä..

Jasmiina kirjoitti...

Kauniin asetelman olet tehnyt :) <3

Lovviisa kirjoitti...

Kaunis ruukku...Ja niin nam violetti kynttilä :)

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

Kaunis adven
tti `kynttelikkö`...;)
Blogissani on sinulle tunnustus,käyppä hakemassa...
Mukavaa 1.adventtia...
terkuin,Marika

New England Rose kirjoitti...

koivukujanriikka: joo, mulla on soinut taustalla ihanat joululaulut :) Sain muuten urakkaan nyt helpotusta, kun mies kävi ostamassa sellaisen hiomakoneen. Puolen päivän urakka kutistui 25 minuutiksi... Kätevää.

Päm: kiitoksia ja mukavaa ekaa sekä myös tulevia adventteja sinnekin! Juu, vahdin kyllä vempelettä, otinkin itseasiassa kävyt kokonaan pois kun polttelin kynttilää - just in case...

Ruususuun äiti, Jasmiina ja Lovviisa: kiitoksia ja ihanaa adventtia myös teille!

Marika: uih, nyt jänskättää... Käyn vilkaisemassa ;D