Sivut

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Se kuuluisa Suomen kesäsää...

Eilen sitten tulikin vettä ja rakeita oikein urakalla. Ehdin juuri ja juuri töistä kotiin, kun kaatosade alkoi ja perään tuli sitten aivan megalomaaninen raekuuro, aivan kuin tavaraa olisi kaadettu suoraan saavista niskaan!

Illan mittaan näitä kuuroja nähtiin useampiakin - tuntui kyllä sen korviahuumaavan rummutuksen aikana uskomattomalta ajatella, että muutaman päivän päästä pitäisi juhlia Juhannusta ja ihanaa keskikesää... Enkä edes asu Lapissa, missä kuulemma oli eilen ihan ehtaa luntakin (!) satanut.

Onneksi kasvit kestivät höykytyksen todella hyvin pikkupöydällä ollutta pelargoniaa lukuunottamatta, joka menetti osan vaaleanpunaisista terälehdistään. Toivotaan, että sää edes vähän lämpenisi Juhannukseksi, tänäkin aamuna auton mittari näytti vaivaiset +6 astetta. Toisaalta, jos yrittää ajatella positiivisesti, niin hyvässä lykyssä pystyy juhannuspippaloissa tekemään jääpalatkin ihan ilman pakastinta! ;D

4 kommenttia:

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Hyi kamala, täällä ei ole onneksi tullut lunta eikä rakeita, mutta kamala tuuli on ja kylmä. Sähkötkin pätkii koko ajan.

Marika kirjoitti...

Ihan törkeän kylmä ja kova tuulikin! Räntää ja lunta ei meillä ole (vielä) satanut.... Voi kesäkukkaparkoja, täytyy kait ne raahata sisälle:)

Ainosofia kirjoitti...

Noin kevyttä teillä ;)

Meilläpä satoi oikein kunnolla lunta :)))

New England Rose kirjoitti...

Pääkaupunkiseudullakin sateli itseasiassa eilen lunta monin paikoin, ei tosin paljon, mutta kuitenkin...

Kesäloma alkaa heinäkuun puolivälissä, toivottavasti silloin on hieman kesäisemmät lukemat mittarissa!

Hyvää Juhannusta teille säästä huolimatta :)