Sivut

tiistai 8. lokakuuta 2013

Uudistunut olkkari

Mulla oli eilen töistä vapaapäivä ja touhuilin kaikenlaista kotosalla - pesin pyykkiä, hoidin tiskit, järjestelin paikkoja, imuroin ja pyyhin pölyt. Innostuin samalla karsimaan tavaraa olkkarista ja muuttamaan huoneen järjestyksen. Täytyy sanoa, että tämä on taas yksi niistä asioista, joka olisi pitänyt tehdä jo AIKOJA sitten!

Aiemmin tilaan nähden keskellä poikittain ollut sohva kääntyi seinää vasten ja laiskanlinna otti sohvan paikan keskeltä lattiaa. Matto ja pöytä vaihtoivat myös suuntaa, ovat nyt sohvan tapaan pituussuunnassa huonetilaan nähden. Pieni messinkinen apupöytäkin sai uuden suunnan sohvan siirron myötä.

Tummaa puuta ollut "porrasmainen" lipasto lähti kierrätyskeskukseen ja lasipöydälle jäi vain muutama valokuvakehys. Kirjahyllystä kaikenlaista tavaraa ja pikkutilpehööriä lähti roskiin ja kaappeihin parin muovikassillisen verran.

Ai että olen tyytyväinen lopputulokseen! Huone on nyt huomattavasti selkeämmän ja suuremman oloinen kuin aiemmin. Myös valo pääsee nyt paremmin olohuoneen isoista ikkunoista sisään, kun sohva ei ole katkaisemassa valon kulkua puolessavälissä huonetta. Lattialle tuli selvästi lisää tilaa imuroida ja liikuskella, mikä oli tietysti tarkoituskin. Pikkuhiljaa ylimääräiset "roinat" rupeavat katoamaan ja yleisilme muuttuu enemmän ja enemmän mustavalkoiseksi, jipii :)

Ihanaa uutta viikkoa!


Ei kommentteja: