Sivut

tiistai 29. lokakuuta 2013

Talviaika

Onpahan pitänyt kiirettä viime päivinä niin töissä kuin kotirintamallakin - ei vain yksinkertaisesti ole ehtinyt syventyä blogipostauksiin aiemmin!

Nyt on sitten ihan virallisestikin siirrytty talviaikaan, joten sain hyvän syyn viritellä ensimmäiset jouluvalot jo paikoilleen :) Aikaisempien vuosien tapaan laitoin valot peikonpähkinänoksiin olohuoneseen sekä makuuhuoneen katonrajassa kiertäviin putkiin.

Lisäksi laitoin yhden valosarjan sauna- ja pesutilojen yhteydessä olevaan pieneen vilvoittelu-/ pukuhuoneeseen ja siitä tulikin varsin tunnelmallinen! Oli suorastaan nautinto käydä saunassa lauantai-iltana ja käydä vilvoittelemassa takapihan terassilla, kun sai kulkea ihanan, tuikkivan valomeren ohi :)

Perinteisesti olen marraskuun alkupuolella laittanut tähdet ikkunoihin, se homma lienee siis edessä jo ensi viikonloppuna!
10 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Minä ajattelin laittaa ensimmäisiä jouluvalojuttuja nyt tulevana viikonloppuna.Kyllähän se luo mukavasti tunnelmaa.

Jansku kirjoitti...

Kauniit kuvat, ihanat valot! Nuo valkoiset oksat on kyllä upeat. Täälläkin pikku hiljaa laiteltu valoja ympäri kämppää.. joko pian malttaisi laittaa myös ulos? ;)

Lady of The Mess kirjoitti...

Kauniita nuo oksat ja valot niissä. Itse alan laittaa joulua vasta joulukuussa - toki kynttilöitä polttelen pitkin syksyä - mutta jouluni kestääkin sitten pitkälle joulun yli;)

Johanna kirjoitti...

Näyttää niin ihanalta :)

New England Rose kirjoitti...

Tuija: niin tekee, itse rakastan istuskella hämyisässä huoneessa ihan pelkkien jouluvalojen (ja tietysti kynttilöiden) hämyisässä tunnelmassa.

New England Rose kirjoitti...

Jansku: systerini jo viritteli valot valmiiksi pihaansa viime viikonloppuna ja meinaa sytyttää ne ensi viikonloppuna. Mietin itsekin samaa temppua, eri asia sitten on, suostuuko ukkeli vielä tässä vaiheessa valoja pihalle laittamaan (on nääs perinteisesti ollut hänen hommansa:))

New England Rose kirjoitti...

Lady of the Mess: nämä on näitä ikuisia makukysymyksiä - toiset tykkää ottaa vähän förskottia Jouluun ja toiset taas venyttää sieltä loppupäästä. Itse kuulun ensimmäisiin ja pyrin riisumaan joulun heti Uudenvuoden jälkeen.

New England Rose kirjoitti...

Kiitti Johanna! :)

Tweety Blue kirjoitti...

Ihanan tunnelmallista! Valaistut peikonpähkinän oksat ovat todella kauniita, pitäisiköhän hankkia meillekin...

New England Rose kirjoitti...

Tweety Blue: joo, mäkin tykkään niistä tosi paljon. Ei kait sun auta muu kuin hommata ne ;D