Sivut

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Uusi keittiön matto

Käväisin Ikeassa kesälomallani ja hankin sieltä TODELLA edullisen raitamaton keittiöön - hintaa oli vaivaiset 9 euroa ja sentit päälle! Monessa blogissahan noita mattoja onkin pitkin kesää jo vilahdellut, mutta lähinnä terassin puolella. Tuumasin, että mikseipä tuota voisi keittiöönkin kokeilla (materiaali kun on muovia, joten ei haittaa vaikka vähän sotkuisempikin kokki kyökissä hyörisi :)

Eihän tuo mitään suurta designia ole, mutta hintaansa nähden kyllä ihan kivannäköinen ja toimiva. Keittiössähän oli aiemmin mustavalkoinen tähtimatto, mutta se meni yllättävän nopeasti huonoon kuntoon - siitä tuli ikäänkuin "karvainen", kun kuteen ohuet muovisäikeet katkesivat ja nousivat pystyyn, antaen pörhöisen ja epäsiistin vaikutelman. Täytyy sanoa, että ko. tuotteessa hinta ja laatu eivät taas näköjään kohdanneet lainkaan, sillä matto maksoi maltaita ja tuotettiin ymmärtääkseni ihan Ruotsista asti. Käytössä se ehti olla vain vajaat puoli vuotta, ennenkuin sai lähtöpassit (no en sentään sitä roskiin heittänyt, vaan laitoin jemmaan ensi kesää silmälläpitäen, jos vaikka lättäisi sen tuulten ja sateiden armoille takapihan terassille, siellä kun ei muutama katkennut säie niin haittaa).

Alla muutama yleiskuva keittiöstä nyt kun ylimääräiset krääsät on siivottu tasoilta pois. Me like!!!

3 kommenttia:

TanjaMaria kirjoitti...

Tosi kivannäköinen matto, sopii tosi kivasti sun keittiöön :) Itselläkin olisi tarkoitus piipahtaa ensi viikolla Ikeassa.. onkohan noita mattoja eri kokoisina ja värisinä? Kun mietin, että eteiseen voisi tuontyylistä katsella! :)

New England Rose kirjoitti...

Kiitoksia TanjaMaria, munkin mielestä matto on aika passeli meidän kyökkiin :)

Mä en ole nähnyt noita mattoja kuin mustavalkoisena ja nimenomaan tuossa pitkulaisessa koossa (villi arvaus, että mitat olisivat noin 80 cm x 200 cm, mulla ei ole mattoa nyt tässä niin en voi tarkistaa).

Mukavaa viikonloppua ja railakasta reissua Ikeaan!

New England Rose kirjoitti...

P.S. Meilläkin on toinen samanlainen myös eteisessä.