Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Harmaata harmoniaa

Lomat on lusittu ja töihinpaluu on taas käsillä... Kesä meni mukavasti pääasiassa kotona puuhaillessa - maalisuti sai kyytiä sekä sisällä että ulkona. Moninaisista maalausprojekteista lisää myöhemmissä postauksissa :)

Makuuhuone on kokenut kesän aikana pienen muodonmuutoksen - tekstiilit ovat vaihtuneet harmonisen mustavalkoharmaiksi ja osa seinistäkin on saanut kevyesti laventelilla höystetyn vaaleanharmaan sävyn. Aiemminhan makkarissa oli tehosteseinänä tummanlila, hopeakuvioitu kukkatapetti, josta olin halunnut palavasti eroon jo pitemmän aikaa. Vaaleammat, yksiväriset seinät luovat nyt mukavasti tilantuntua ja ilmavuutta pienehköön makkariimme. Tiiliseinä pysyi aiempaan tapaan edelleen valkoisena.

Turhat rojut on siivottu huoneesta pois ja hyllyillä sekä tasoilla on vain muutama selkeän muotokielen omaava koriste-esine (joista lisää myöhemmin). Koristetyynyinä makkarissa oli aiemmin tähtityynyjä, mutta kyllästyin niihin aivan totaalisesti kesän aikana. Huoneen uudistuneeseen ilmeeseen olen sen sijaan todella tyytyväinen - harmi vaan, että kuvat ovat hieman pimeitä.
2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kaunista ja harmoonista! Kyllä tuolla uni maittaa;)
Mukavaa viikkoa!

New England Rose kirjoitti...

Kiitoksia Lady of the Mess - maittoi tosiaan ainakin viime yönä!

Kivaa viikkoa sinullekin sateesta huolimatta :)