Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Maalaisilmaa haistelemassa

Työporukallamme oli taas vuotuinen kesänavausreissu maaseudun rauhaan. Onneksi sään synkeys jäi vain aamuun ja loppupäivä voitiin viettää aurinkoisessa ja suhteellisen lämpimässä säässä, vaikkakin valtavankokoinen ukkospilvi jyrähtelikin järven takana useita tunteja - perille kuitenkaan koskaan pääsemättä.

Aamupäivä kului kokoustaessa, sitten saunottiin, uitiin sekä rupateltiin niitä näitä ja lopuksi vielä herkuteltiin kolmen ruokalajin illallisella. Onnistuin ikuistamaan loppupäivästä mielestäni harvinaisen hienon maisemakuvan (ylimpänä), jossa taivaanrannassa olevan ukkospilven tummuus heijastaa veden pintaan upean syvänsinisen sävyn, mikä puolestaan korostaa hienosti etualalla auringonpaisteessa olevia veneitä ja tammea. Varmaan yksi parhaista otoksistani ikinä! Kuvan asettelu ja väritys on mielestäni tosi onnistunut ja siitä löytyy myös "syvyyttä", jota tammenlehvät kehystävät kivasti, eikö vain?

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Hieno kuva! Ja varmaan oli kiva päivä tuollaisissa maisemissa.
Oikein hyvää viikkoa sinne!

New England Rose kirjoitti...

Kiitoksia Lady of the Mess! Juu, päivä oli todella kiva, sellainen mukavan rento kun oli työtä ja huveja sopivassa suhteessa.

Ihanaa Juhannusta sinulle!