Sivut

maanantai 7. marraskuuta 2011

Valojen virittelyä siellä sun täällä

Laittelin taas viikonloppuna muutamat koristevalot ympäri kämppää, mm. valkoisia paperitähtiä ikkunoihin ja valosarjat ruokailutilaan ja makuuhuoneeseen. Saatte niistä kuvia sitten loppuviikosta, en nimittäin älynnyt niitä viikonloppuna kuvata. Lisäksi olen puurtanut ruokapöytämme kimpussa, jonka hioin lauantaina ja maalasin valkoiseksi. Maalikerroksia on nyt pöydässä kaksi, tänään pitäisi kolmas vielä vetäistä. Pöydästä tulee kyllä tosi hyvännäköinen, sitä ei todellakaan tunnista entisekseen!

Käväisin muuten sunnuntaina myös systerin luona ja nappasin huvikseni muutaman kuvan : ) Hänkin on jo ryhtynyt varustautumaan jouluun hyvissä ajoin. Kuvissa näkymät portaikon majakkalyhdystä ja tähtivalosarjasta, olohuoneen "risupuskasta" ja talolyhdystä sekä etupihan callunasta ja ulko-ovessa koristeena olevasta ihanasta "nallekranssista". Huomatkaa callunan juurella kallellaan nököttävä hopeinen kruunu, joka on hankittu Ikeasta. Hopeanväriset loppuivatkin samantien kun niitä sinne tuli ja itse jäin tällä kertaa ilman : ( Täytyypi käydä systerin luona niitä sitten ihailemassa ja toivoa, että niitä ilmestyisi vielä lisää kaupan hyllyille. Tarmokasta viikkoa kaikille!

During the weekend, I put some decorative lights on display around the house. I also started "Project Dinner Table", i.e. sanded the table first and then painted it white. I have applied two layers of paint so far, and today I'm gonna finish it up with the third one.

I also visited my sister's house on Sunday and shot a few pics for you guys : ) She has also started to prepare for the upcoming Christmas well in advance, just like me... Have a wonderful week everyone!

5 kommenttia:

New England Rose kirjoitti...

Muistakaapa muuten vastata marraskuun lukijakysymykseeni! Toistaiseksi porukka onkin ollut kovin yksimielistä, joten laitapa äänesi kehiin :)

Marru kirjoitti...

Tunnelmalliset rappuset :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Mäkin haluun tollasen valoisan risupuskan:), näyttää kivalta ja sopii vielä ennen jouluisinta joulua laitettavaksi!!! Olen sellaisia nähnytkin, mutta toistaiseksi ovat jääneet kaupanhyllylle, joskos vääntelisi itse sellaisen?!?!

New England Rose kirjoitti...

Marru: Joo, niin on. Siksi kuvan nappasinkin ;) Harmillista vaan, ettei meillä ole portaita, jostain kumman syystä tykkään niistä! Olisi ihana "tuunailla" niitä eri tavoin, kuten jotkun blogistit ovatkin tehneet esim. erilaisilla tarroilla, maalikäsittelyillä ja kaikenlaisella portaisiin suunnitellulla rekvisiitalla kuten sellaisella jänskällä "porraskorilla".

S-R: Jep, mäkin tykkään. Mulla itse asiassa on jossain kaapin pohjalla tuollainen puska, mutten löydä sitä mistään :( Taisi hukkua vuodentakaisen muuton yhteydessä.

Joo-o, itse tuunaamalla tulee varmasti hieno ja ainakin omaperäinen! Täällä meillä päin oksien keräily on vähän haastavaa, kun aina melkein olet jonkun tontilla ja sieltä ei saa ottaa... Pitäisi erikseen tehdä autoretki "luonnon helmaan" (suunnitteilla), mutta se on sitten taas oma projektinsa. Helpompaa siis tyytyä suosiolla kaupan hyllyjen valikoimiin :D

Tarmokasta tiistaita kaikille ihanille lukijoilleni! <3

Marika kirjoitti...

Kiva idea laittaa tuo lyhty tuonne rappusille, taidampa laittaa myös :)