Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2011

Mahtava Bruka-tarjous kaikille lukijoilleni!

Maanmainio nettiputiikki Sisustus Idea tarjoaa kaikille Valkeat Unelmat -blogiani seuraaville "sisustusfanaatikoille" oivan Bruka Designin kampanjatarjouksen. Ostaessasi jonkun Brukan tuotteen, saat mukavan 10 % alennuksen  kirjoittamalla tilaukseesi koodin BRUKAD10.

Bruka Designin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan, skandinaavisesta puhdaslinjaisuudestaan ja tyylikkyydestään. Löydät Sisustus Idean upean ja käytännöllisen Bruka-valikoiman klikkaamalla alta löytyvää linkkiä. Valkoimasta löytyy mm. ihanaa peltitavaraa, käsinmaalattua keramiikkaa sekä koriste- ja käyttöesineitä.

Sisustus Idean sivuilta löytyy myös paljon muuta ihanaa ja laadukasta tavaraa, mm. Gantia, Lexingtonia ja Kartellia, joten ei muuta kuin ostoksille! : D

Huom. Tämä ainutkertainen tarjous koskee vain Bruka Designin tuotteita ja se on voimassa Isänpäivään 13.11.2011 asti!

KLIKKAA TÄSTÄ: Sisustus Idean Bruka Design -valikoima
4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Vastavierilulla =)

Lähdenpä tarkemmin tutustumaan blogiisi. Mistä muuten löysit tuossa aiemmassa postauksessa olleet peltipurkit? Todella kivat <3

Tuija kirjoitti...

Siis tietenkin VASTAVIERAILULLA =))

-Tuija-

Niina kirjoitti...

Täytyypä käydä tutkimassa oisko siellä mitään mitä tarvis..siis ihan varmasti on!:D

New England Rose kirjoitti...

Niina: Totta kai siellä on, Brukaa tarvii aina!!! :)

Itse pidän Brukasta aivan erityisesti, puhdaslinjaisuus ja selkeys jotenkin miellyttävät silmää.

Tuija: Kiva kun kävit ja tervetuloa toistekin!

Edellisessä postauksessa mainitut purtilot on hankittu niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ikeasta... :D Ovat osa uutta tämän talven mallistoa, samaan sarjaan kuuluu astioita, servettejä, erilaisia joulukoristeita ja kynttilöitä jne.